top of page

Acerca de

Zonnepanelen

Egbert Brouwer

Bouwkundige keuring

 

BOUWTECHNISCH RAPPORT: 

Dit rapport is een onderzoek dat erg belangrijk is bij de aankoop van een bestaande woning. Daarnaast is het bouwtechnisch rapport ook van groot belang voor het maken van bestek en tekening voor de verbouwing en de financiering met een NHG (Nederlandse Hypotheek Garantie). Naar behoeven kan EB-Bouwadvies het bouwtechnische rapport uitbreiden met een thermografisch- en duurzaamrapport. In alle gevallen geldt dat het rapport geheel volgens de NHG richtlijnen wordt opgesteld en is voorzien van duidelijke taal en diverse foto’s. Ook is een verkorte / goedkopere versie mogelijk.

 

Energie adviesgesprek

ENERGIEADVIESGESPREK (keukentafelgesprek): 

Particulieren en bedrijven willen graag weten wat voor verduurzamings- mogelijkheden/ onderhoudskosten hen de komende jaren boven het hoofd hangen. Met behulp van het energie adviesgesprek van EB-bouwadvies weet u precies wat/ hoe u kunt verduurzamen en wat dit nu op korte termijn en de komende jaren gaat kosten. Zo bent u financieel altijd goed voorbereid.

Thermografie

THERMOGRAFISCHE KEURING:

EB-Bouwadvies biedt u de mogelijkheid tot een thermografische keuring van uw bestaande bouw. Hier wordt met een infraroodcamera de spouwmuurisolatie en overige isolatie bekeken. Tevens wordt de woning gedetecteerd op vochtlekkages en inwendige condensatie. Dit kan zowel binnen als buiten worden uitgevoerd.

Bijeenkomsten/ webinars

ONLINE BIJEENKOMST:

Regelmatig houden wij (in samenwerking met gemeenten en banken) bijeenkomsten/ webinars in de kop van Overijssel. Het geeft inzicht in alle mogelijkheden die er zijn voor het verduurzamen van jouw woning. Met hulp van onze ‘alles-onder-één-dak-aanpak’.  Kijk hiervoor op: https://dczduurzaam.nl/informatiebijeenkomsten.

Neem contact op met Egbert

Bedankt voor uw bericht!
bottom of page